عوامل روانی و هیجانات معمولا بیشتر از گرما در تعریق کف دست نقش دارند، در واقع شما در اثر این که گرم تان شده است ممکن است در ناحیه ی زیر بغل احساس ترشح عرق کنید ولی در هنگام فشار روحی، کف دست تان ممکن است عرق کند و این مساله در موقعیت های مهم که فشار روحی نیز وجود دارد بدتر است.
برای مقابله با این مشکل باید در مواقع هیجانی سعی کنید که متین و خونسرد باشید و از نوشابه های کافئین دار مثل چای و قهوه که محرک هستند دوری کنید؛ هر چند که درمان قطعی برای این مشکل وجود ندارد اما با کنترل هیجانات خود می توانید آن را کنترل کنید.
شستن دست ها و دوش گرفتن مکرر نیز درمان موقتی این بیماری است. اگر با این درمان های موقتی، مشکل شما برطرف نشد، باید با یک متخصص غدد مشورت کنید و آزمایش های تیروئید را انجام دهید تا احتمال نارسایی تیروئید در شما رد شود.

نکته مهم دیگر که باید در نظر داشته باشید این است که تعریق احساسی و تعریق با هدف تعدیل دمای بدن لزوما قابل تفکیک از هم نیستند و طبق بررسیها بر یکدیگر اثر میگذارند هرچند که تفاوتشان واقعی است. برای مثال ثابت شده که تعریق احساسی پاسخی به تغییرات دمایی نمیدهد و در نتیجه تحت تاثیر هیپوتالاموس نیست. نتیجه این است که شما هیجان زده میشوید، اما نیازی نیست که خود را خنک کنید. در واقع غدد Eccrine از طریق سیستم عصبی سمپاتیک شما از ناحیهای درون مغز فعال میشوند که لزوما به خنک سازی ارتباطی ندارد.
بیشتر بخوانید: دوش آب گرم یا دوش آب سرد؟
“